Pebbels

Pebbels (Celeste Tirzah van de Zwarte Eugte) (HD-A en ED-vrij)

Geboren 15-07-2010

Inmiddels heeft Pebbels zich bewezen als een super moeder. Die heel goed weet hoe haar pups op te voeden. Haar eerste nestje bestond uit 1 teefje. Haar tweede nest bestond uit 6 puppen. Ze geeft haar heerlijke karakter en haar “will to please” goed door aan haar pups. Het is een genot om haar als moeder te zien.

Update 03-06-2012

Na een lange reis zijn we beland bij BD Klundert voor de Alpha test. Ze is met glans door deze test gekomen en kreeg alleen maar lovende woorden van de keurmeesters en omstanders. Wat zijn we trots op ons stabiele meisje! Ook heeft ze op 20 mei haar diploma Sociale huishond behaald en daardoor laten zien dat ze een heerlijke stabiel karakter heeft zodat ze zich niet snel van de wijs laat brengen. Ze is heel baas gericht en vind het heerlijk om voor, en met je, te werken.

Update 26-04-2012

Al weer bijna 2 jaar is onze Pebbels. Waar blijft de tijd! Ze is nog steeds even dol en enthousiast en de dikste maatjes met Ozzy. Over een paar weekjes mag ze examen doen voor sociale huishond en mag ze voor de Alpha test op bij de Nederlandse Bouvierclub. Spannende tijden, maar ze moet, als ze wil natuurlijk, het makkelijk kunnen halen. Ze heeft zoveel “will to please” in zich. En ze vind het samen bezig zijn helemaal het einde.

Inmiddels is deze dame al weer 9 maandjes en ze ontwikkeld zich super. Ze traint nu voor de basis cursus en dat gaat super goed. Ze pikt alles verbazingwekkend snel op. Het is dan ook een lust om haar om je heen te hebben. Al is ze nu wel lekker aan het puberen en vergt ze iets meer van je geduld. Ze vind het ook heerlijk om bij je te komen kroelen. Ook spelen met de andere honden, met name met Ozzy tikkertje doen, is een grote hobby van haar.

Hieronder een paar foto’s van haar. Op de eerste is ze 7 weekjes jong en op de 2e 4 maandjes.

pupje geel pebbels